Termékek
Kategóriák
A feltüntetett árak nettóban értendők (nem tartalmazzák a 27% Áfá-t) és az EUR-HUF árfolyam alakulása miatt változhatnak! Pontos árakről érdeklődjön kollégáinknál!
acklima
acklima
A LOKRING EGYGYŰRŰS TECHNOLÓGIA egy olyan módszer, amely a fém hűtőközeg-vezetékek forrasztás nélküli összekapcsolására szolgál, így állandó és hermetikusan lezárt kötést alkotva. Ebből a célból a VULKAN Lokring testre szabott LOKRING csőcsatlakozókat készít bármilyen alkalmazási területre a csövek anyaga, a méretek, toleranciák, és a hozzá tartozó szerszámok alapján. Ezt a technológiát elsősorban a hűtőszekrények és fagyasztók hűtőkörének sorozatgyártásakor használjuk.

Amennyiben további információt szeretne kapni a Lokring egygyűrűs kötésekről, forduljon hozzánk bizalommal!
Hírek, cikkek
Tudástárunkból
Áttörés az autóklíma csövek javításában
2018. 01. 08.

A Vulkan Lokring cég új terméke, mely a LOCKLIP néven ismert, jelentősen megkönnyíti az autóklímák javításánál meglehetősen sűrűn előforduló problémát, nevezetesen a gumitömlő és az aluminium cső közötti összeköttetést.

Autóklíma
2018. 01. 09.

Reméljük, mindenkinek kellemesen telt az óév-búcsúztatás, valamint kipihente annak fáradalmait. Autóklímás kollegákra gondolva, felkerült a Letöltések közé az autóklíma katalógus is.