Felhasználási területek
Háztartási- és kishűtőgépek szerelése
A Lokring csökötési eljárást az R600A (izobután) töltetű hűtőgépek biztonságos javítására érdekében kezdték alkalmazni. A tűz -és robbanásveszély miatt hőbevitellel járó javítás nem engedélyezett. A Lokring technológia alkalmazható a kapillárcsövek szívócsőbe történő bevezetésénél, kompresszor cserénél illetve javításnál is, minden típusú és töltetű berendezés esetében.

Elkerülhető a hegesztő/forrasztó apparátok cipelése, hiszen néhány csatlakozóval és a szerszámmal a javítások gyorsan és szakszerűen elvégezhetők. Szárítószűrők, csővégzárók segítségével minden javítási művelet teljessé tehető. A roncsolódott kompresszorcsonk miatti kompresszor csere sok esetben elkerülhető. A csatlakozók, szűkítők, T és könyökidomok rendkívül széles méretpalettája gyakorlatilag az összes fehéráru (hűtőpultok, fagyasztók, egyéb hűtőgépek) javítását lehetővé teszi.
Hírek, cikkek
Tudástárunkból
Áttörés az autóklíma csövek javításában
2018. 01. 08.

A Vulkan Lokring cég új terméke, mely a LOCKLIP néven ismert, jelentősen megkönnyíti az autóklímák javításánál meglehetősen sűrűn előforduló problémát, nevezetesen a gumitömlő és az aluminium cső közötti összeköttetést.

Autóklíma
2018. 01. 09.

Reméljük, mindenkinek kellemesen telt az óév-búcsúztatás, valamint kipihente annak fáradalmait. Autóklímás kollegákra gondolva, felkerült a Letöltések közé az autóklíma katalógus is.