Bemutatkozás
Szolgáltatásaink
Immár több mint 20 éve állunk ügyfeleink rendelkezésére, ha hűtő-és klímarendszerekről szerelésében, telepítésében. Legyen szó gyártásról vagy javításról, a Lokring technológia egyszerű, gyors, környezetbarát munkát tesz lehetővé. Collos és metrikus, aluminium és réz rendszereknél egyaránt használható kuplungjaink, gyűrűink világszerte könnyítik meg a szerelést. 

Nándofejérvári úti irodánkban és kiállítótermünkben bármikor megismerkedhet a Lokring technológiával, kipróbálhatja a szerszámokat, tájékozódhat. Mi az A/C-nél hiszünk abban, amit értékesítünk, és szeretnénk minél több emberhez eljuttatni ezt a forrasztásnál egyszerűbb, biztonságosabb munkaeszközt. 
Ha konkrét elképzelése van, bátran mondja el, kollégáink állnak rendelkezésére, hogy kitaláljuk az Önnek legjobb megoldást az adott munkaterületen.
Ha csak tájékozódna, vagy érdekelné, milyen munkafolyamatot tudna Lokringgal helyettesíteni, szívesen kimegyünk a helyszínre, segítünk felmérni a lehetőségeket. Célunk, hogy megkönnyítsük a munkáját!

Hírek, cikkek
Tudástárunkból
Bemutatkozik a LOKPRESS MINI
2021. 11. 16.

2021 őszén a VULKAN LOKRING bemutatta legújabb akkumulátoros, egykezes présszerszámát, mely elsősorban kishűtőgép szerelőknek(00-ás) lett megálmodva, de 16 mm-ig a klímás(50-es) csatlakozók szereléséhez is alkalmas.

Áttörés az autóklíma csövek javításában
2018. 01. 08.

A Vulkan Lokring cég új terméke, mely a LOCKLIP néven ismert, jelentősen megkönnyíti az autóklímák javításánál meglehetősen sűrűn előforduló problémát, nevezetesen a gumitömlő és az aluminium cső közötti összeköttetést.