Hírek, cikkek
Áttörés az autóklíma csövek javításában
Kedves Látogató!

A Vulkan Lokring cég új terméke, mely a LOCKLIP néven ismert, jelentősen megkönnyíti az autóklímák javításánál meglehetősen sűrűn előforduló problémát, nevezetesen a gumitömlő és az aluminium cső közötti összeköttetést. Ezidáig a fittingeket egy csészével lehetett rároppantani, vagy rásajtolni a tömlőre, mely módszer igényel egy roppantó kézi szerszámot. A munkafolyamat ráadásul sok esetben nem a leggyorsabb. A Locklip ezzel szemben néhány perc alatt, gép nélkül elvégzi ezt a mutatványt. Reményeim szerint még a héten bekerül az Újdonságok menüpontba, illetve elérhető lesz a Termékek és a Letöltések között is.

Hírlevélre feliratkozottak előnyben, hiszen ők azonnal értesülnek minderről!
Hírek, cikkek
Tudástárunkból
Áttörés az autóklíma csövek javításában
2018. 01. 08.

A Vulkan Lokring cég új terméke, mely a LOCKLIP néven ismert, jelentősen megkönnyíti az autóklímák javításánál meglehetősen sűrűn előforduló problémát, nevezetesen a gumitömlő és az aluminium cső közötti összeköttetést.

Autóklíma
2018. 01. 09.

Reméljük, mindenkinek kellemesen telt az óév-búcsúztatás, valamint kipihente annak fáradalmait. Autóklímás kollegákra gondolva, felkerült a Letöltések közé az autóklíma katalógus is.