Hírek, cikkek
Áttörés az autóklíma csövek javításában
Kedves Látogató!

A Vulkan Lokring cég új terméke, mely a LOCKLIP néven ismert, jelentősen megkönnyíti az autóklímák javításánál meglehetősen sűrűn előforduló problémát, nevezetesen a gumitömlő és az aluminium cső közötti összeköttetést. Ezidáig a fittingeket egy csészével lehetett rároppantani, vagy rásajtolni a tömlőre, mely módszer igényel egy roppantó kézi szerszámot. A munkafolyamat ráadásul sok esetben nem a leggyorsabb. A Locklip ezzel szemben néhány perc alatt, gép nélkül elvégzi ezt a mutatványt. Reményeim szerint még a héten bekerül az Újdonságok menüpontba, illetve elérhető lesz a Termékek és a Letöltések között is.

Hírlevélre feliratkozottak előnyben, hiszen ők azonnal értesülnek minderről!
Hírek, cikkek
Tudástárunkból
Bemutatkozik a LOKPRESS MINI
2021. 11. 16.

2021 őszén a VULKAN LOKRING bemutatta legújabb akkumulátoros, egykezes présszerszámát, mely elsősorban kishűtőgép szerelőknek(00-ás) lett megálmodva, de 16 mm-ig a klímás(50-es) csatlakozók szereléséhez is alkalmas.

Áttörés az autóklíma csövek javításában
2018. 01. 08.

A Vulkan Lokring cég új terméke, mely a LOCKLIP néven ismert, jelentősen megkönnyíti az autóklímák javításánál meglehetősen sűrűn előforduló problémát, nevezetesen a gumitömlő és az aluminium cső közötti összeköttetést.